КОІПОПК


Кві 22 2021

Print this Запис

Завершив роботу обласний майстер-клас із теми «Культура здорового харчування: освітній аспект»

Їжа повинна бути ліками.

Гіппократ

 21 квітня 2021 року в онлайн-режимі проведене третє заняття обласного майстер-класу заступника директора з виховної роботи Ліцею №1 Гостомельської селищної ради Бучанського району Павленко Катерини Михайлівни з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект». Учасниками заходу були директори та заступники директорів закладів загальної середньої освіти Київської області. Усього 30 осіб. Координувала роботу ­– Сотніченко Ірина Іванівна, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук.

Останнє заняття  пройшло в дружній і невимушеній атмосфері. Керівник обласного майстер-класу Павленко К.М. акцентувала увагу на ролі педагога у формуванні здоров’язбережувальної компетентності учнів і батьків. Учасники поділилися власним досвідом організації здорового харчування в закладі освіти та втіленням у практику роботи ідей, озвучених на заняттях обласного майстер-класу.

Педагогічна спільнота висловила подяку керівникові за цікаву й потрібну інформацію, побажала подальших успіхів.