23 квітня 2021 року Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України проводить вебінар на тему «Формування культури харчування та правильних харчових звичок».
Під час проведення вебінару будуть обговорюватися такі питання: ключові засади здорового харчування та культури харчування; принципові зміни, що запроваджує реформа харчування; рецептурний потенціал організації шкільного харчування, поліпшення його культури; інструментарій та кращий досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань формування культури харчування та правильних харчових звичок.
Спікери заходу:
Олег Швець – президент Асоціації дієтологів, консультант громадського здоров’я проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»;
Євген Клопотенко – кулінарний експерт, засновник соціального проєкту зі зміни культури харчування «Cult Food»;
Тетяна Скапа – виконуюча обов’язки керівника експертної групи з питань профілактики неінфекційних захворювань та формування здорового способу життя директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров’я;
Анжеліка Крутова – директор департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.
Час проведення вебінару: 11.00
Підключитися до онлійн заходу можна за покликанням: