КОІПОПК


Кві 21 2021

Print this Запис

Про проведення вебінару «Формування культури харчування та правильних харчових звичок»

23 квітня 2021 року Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України проводить вебінар на тему «Формування культури харчування та правильних харчових звичок».

Під час проведення вебінару будуть обговорюватися такі питання: ключові засади здорового харчування та культури харчування; принципові зміни, що запроваджує реформа харчування; рецептурний потенціал організації шкільного харчування, поліпшення його культури; інструментарій та кращий досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань формування культури харчування та правильних харчових звичок.

Спікери заходу:

Олег Швець – президент Асоціації дієтологів, консультант громадського здоров’я проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»;

Євген Клопотенко – кулінарний експерт, засновник соціального проєкту зі зміни культури харчування «Cult Food»;

Тетяна Скапа – виконуюча обов’язки керівника експертної групи з питань профілактики неінфекційних захворювань та формування здорового способу життя директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров’я;

Анжеліка Крутова – директор департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Час проведення вебінару: 11.00

Підключитися до онлійн заходу можна за покликанням:

https://teams.microsoft.com/dl/launcher/launcher.html?url=%2F_%23%2Fl%2Fmeetup-join%2F19%3Ameeting_NmZINzFIOGYOTAwNS00OTNmLWIlY2UtYzAxMTI5ZjcwMGY3%40thread.v2%2F0%3Fcontext%3D%257b%2522Tid%2522%253a%2522albb4a13-lda8-4e94-aa7c-d5abf9fc8lff%2522%252c%2422Oid%2522%253a%2522b2l6l5b9-6dfa-4ef5-86da-3683a5dd34f3%2522%257d&type=meetup-join&deeplinkId=a4a603a5-90a8-4609-ab9b-fbfc6bb34d5d&directDl=true&msLaunch=true&enableMobilePage=true&suppressPrompt=true