Здорове харчування – це спосіб життя, тому важливо встановити звичайні, реалістичні та зручні для життя процедури.
Горацій
26 лютого в онлайн-режимі проведено друге заняття обласного майстер-класу для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти області з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект». Керівник заходу – заступник директора з виховної роботи Ліцею №1 Гостомельської селищної ради Бучанського району Павленко Катерина Михайлівна, координатор – Сотніченко Ірина Іванівна, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук.
У роботі обласного майстер-класу взяли участь 16 представників адміністрацій закладів освіти,
Павленко К.М. ознайомила присутніх із сучасними підходами до формування культури здорового харчування у школярів та основними змінами щодо вимог у організації харчування в освітніх закладах. Була акцентована увага на проєктну діяльність як ефективну форму роботи з формування навичок здорового харчування.
Учасникам запропоновано розробити власні проекти щодо організації харчування в закладі освіти та формування культури здорового харчування.