КОІПОПК


Бер 01 2021

Print this Запис

Друге заняття обласного майстер-класу з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект»

Здорове харчування – це спосіб життя, тому важливо встановити звичайні, реалістичні та зручні для життя процедури.

Горацій

26 лютого в онлайн-режимі проведено друге заняття обласного майстер-класу для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти області з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект». Керівник заходу – заступник директора з виховної роботи Ліцею №1 Гостомельської селищної ради Бучанського району Павленко Катерина Михайлівна, координатор ­– Сотніченко Ірина Іванівна, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук.

У роботі обласного майстер-класу взяли участь 16 представників адміністрацій закладів освіти,

Павленко К.М. ознайомила присутніх  із сучасними  підходами до формування культури здорового харчування у школярів та основними змінами щодо вимог у організації харчування в освітніх закладах. Була акцентована увага на проєктну діяльність як ефективну форму роботи з формування навичок здорового харчування.

Учасникам запропоновано розробити власні проекти щодо організації харчування в закладі освіти та формування культури здорового харчування.