КОІПОПК


Лис 23 2020

Print this Запис

Розпочав роботу обласний майстер-клас з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект». 

20 листопада в онлайн режимі проведено перше заняття обласного майстер-класу заступника директора з виховної роботи Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Павленко Катерини Михайлівни для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти Київської області з теми «Культура здорового харчування: освітній аспект». 

Перед учасниками заходу виступив директор Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Володимир Миколайович Захлюпаний, презентувавши досвід роботи щодо організації якісного харчування в автономному закладі освіти.

Керівник майстер-класу Павленко Катерина Михайлівна поділилася практичним досвідом організації системи роботи щодо залучення дітей до культури харчування, здорового способу життя через цікаві проекти та форми діяльності.